Doprava ZDARMA od 1500,- Kč

bližší informace k dopravě naleznete ZDE

Jelení klobása

Jelení klobása, která se pyšní pouze masem jelením, byla oceněna i v roce 2016 na veletrhu GastroFair Víno a Delikatesy, kde získala označení „TOP DELIKATESA“. Kromě jeleního masa klobása obsahuje i vepřový špek, jenž jí propůjčuje šťavnatější chuť. Tato klobása obohatí každé Vaše pohoštění a nebo doplní chuť kvalitního vína. 

Lahůdková jelení klobása Tóalmási je polosuchá, tradičně vyzrálá, uzená klobása, která se vyrábí ze zvěřiny, vepřové slaniny, mleté ​​papriky, česneku, marinády, kmínu a kuchyňské soli. Je konzervovaná přírodním kouřem.
Snadno krájitelné vepřové tenké střevo o průměru 30 mm, spárovaný do délky 15 - 18 cm.
V jeho vůni nelze nalézt žádné cizí vůně ani příchutě, pouze příjemně uzené, kořenité maso charakteristické pro daný typ výrobku.
 
Skladem
Kód: U004
719 Kč / kg 641,96 Kč bez DPH
Kategorie: Klobásy
Maso: jelení
Pálivost: nepálivé
Složení: jelení maso 70 %, vepřový špek, koření, směs koření, kuch.sůl, přírodní kouř, konzervant: dusitan sodný
Tento produkt neobsahuje žádné alergeny.
Tato klobása vyhrála ocenění "TOP DELIKATESA" na veletrhu GastroFair Víno a Delikatesy 2016
   
Výživové hodnoty (na 100 g produktu):
energie 1555 kJ/ 370 kcal
tuky 35 g, z toho nasycené mastné kyseliny 13 g
sacharidy <0,5 g, z toho cukry <0,5 g
bílkoviny 14 g
sůl 3 g
   
Země původu: Maďarsko
 

Výroba jelení klobásy

Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora 12.10.2022 16:07
Ano, klidně zase :)
Odpovědět
Zpět do obchodu