Psali o nás v časopisech

Za dobu našeho působení na českém trhu jsme se dostali, díky našim maďarským specialitám, do nejednoho časopisu. Byl s námi natočen i rozhovor do pořadu Černé ovce, kde se v jednom z dílů zabývali mletou paprikou. V pořadu se dozvíte například jak poznáte kvalitní papriku, jež vám krásně obarví a ochutí jídlo, a co to určuje stupnice ASTA. 

 

apetit, prosinec 2011Apetit (prosinec 2011)

45 tajných adres na nákupy dárků

„Zajímavé věci se dají koupit v Kolínské ulici na pražských Vinohradech, kde najdete maďarské lahůdky a hned vedle španělské. Mne zajímá hlavně sortiment těch maďarských: výborná nakládaná zelenina, těstoviny (včetně maďarské tarhoni), mletá paprika (podle mne nejlepší na světě) nebo výborná klobása.“

(Jana Steinerová, editorka kuchařek)

 

 

 

 

 

 

Metro: Men only/ Women only (červenec 2012)metro, červenec 2012

Maďaři, zatopte mi pod kotlem!

„Jestli chcete ochutnat Maďarsko v teple domova, zajděte do sítě obchodů Hungaro Delikates. Jedna pobočka je v Kolínské 15 na pražských Vinohradech, další u stánku 77 v hale 22 pražské holešovické tržnici, pobočky jsou i v České Třebové, Hradci Králové nebo Ústí nad Orlicí.

„Největší poptávka je po uzeninách. Ale i po vaječných těstovinách nebo tradiční maďarské paprice,“ říká Robert Filiczky, který začal s maďarskými dobrotami obchodovat v roce 2009…“

(Petr Holeček)

 

glanc, cervenec 2013Glanc (červenec, 2013)

Maďarské delikatesy

„Firma Hungaro Delikates provozuje e-shop www.hungaro-delikates.cz, tři kamenné obchody s maďarským zbožím, které dováží každý týden čerstvé, a kromě toho jejich stánky najdete i na trzích (a jeden stálý v pražské Holešovické tržnici).“

Maďarsko je husí velmoc

„…Mezi „lidovější“ lahůdky, které byste měli rozhodně vyzkoušet patří bezesporu výtečné husí škvarky. A pokud budete maso místo pečení konfitovat v husím sádle, dostanete svoje chuťové buňky rovnou do extáze…“

(Monika Franková, redaktorka časopisu Gurmet)

 

 

 

 

 

F.O.O.D. (říjen, 2013)food, rijen 2013

Klobásky & spol.

„…Tamější kuchyni miluji, často doma vaříme gulášovou nebo fazolovou polévku, jejíž chuť báječně zvýrazní nakrájená pikantní klobáska. Maďarské uzeniny jsou výborné nejen při přípravě teplých jídel, ale skvěle chutnají i s chlebem.“

(Viktória Filiczká, jednatelka Firmy Hungaro Delikates pro magazín F.O.O.D.)

 

 

 

 

 

 

 

Výsledek obrázku pro černé ovce

Jednatelka naší firmy, Viktória Filiczká, se objevila i v pořadu Černé ovce, kde diváky seznámila s několika vlastnostmi mleté červené papriky.

Věděli jste třeba, že barvivost papriky můžete zjistit podle stupnice ASTA, jejíž hodnoty jsou v rozmezí od 30 až do 180?

A že skladováním papriky v obalu, které chrání před slunečními paprsky, prodlouží její vlastnosti?

Podívejte se na tento díl a zjistíte o sladké paprice všechno důležité.

Černé ovce video ZDE