Hlavní jídlo

Kotlíkový guláš

Kotlíkový gulášIngredience:
600g hovězí plec nebo kližka
2 polévkové lžíce gulášového koření
2 kávové lžíce česnekového krému
2 polévkové lžíce mleté papriky
2 kávové lžíce pálivého paprikového krému
3-4 lžíce sádla
1 větší cibule
1 rajče
1 zelená paprika
500g brambor
sůl

Příprava:
Maso umyjeme a nakrájímena centimetrové kousky. Cibuli a česnekový krém promícháme se sádlem. Přidáme maso, orestujeme a sundáme z ohně. Přidáme gulášové koření, sůl a mletou červenou papriku. Rajče a papriku nakrájíme na malé kostky a přídáme k masu. Podlejeme s malým množsvím vody a vaříme. Brambory očistíme a nakrájíme na malé kostky a přidáme ke skoro uvařenému masu. Podlejeme cca 3 litry vody (zaleží na množství polévky). Na konec můžeme dochutit 2 lžičkami pálivého paprikového krému.

Plněné zelné listy

Plněné zelné listyIngredience:
zelné listy
rýže
mleté maso
sůl, pepř
paprikový krém
kečup, rajčatový protlak
mletá paprika

Příprava: 
Uvaříme rýži na poloměkko. Uděláme směs z mletého masa a koření, přidáme vychladlou rýži. Vše dobře promícháme. A zabalíme do připravených zelných listů. Závitky vyrovnáme na pekáček, podlejeme vývarem a kečupem (rajčatový protlak), necháme je dusit. 
Můžeme podávat s chlebem.


Lečo s klobásou

Lečo s klobásouIngredience:
2 lžíce sádla 
2 střední cibule 
1 lžička mleté sladké papriky 
1/2 lžičky mleté pálivé papriky 
6 větších zelených paprik 
4 velká rajčata 
250 g kvalitní klobásy
sůl a mletý pepř 

Příprava:

Papriky a rajčata omyjeme, papriky zbavíme semeníku a oboje nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a s klobásou nakrájíme na tenká kolečka. Ve větším kastrole rozehřejeme sádlo, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, hrnec stáhneme z ohně, aby se snížila teplota tuku, a zaprášíme mletou sladkou i pálivou paprikou. Přidáme nakrájené papriky, rajčata a na kolečka nakrájenou klobásu. Osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Občas zamícháme a dusíme, až je zelenina měkká a šťáva částečně vydušená. Nakonec lečo dochutíme solí a pepřem. Podáváme jako lehkou večeři s vařenou rýží nebo pečivem.

Tip na konec:
Pokud chcete, aby bylo lečo trochu hustější, rozklepněte do něj 1-2 vajíčka.



Lasagne s tvarohem

Lasagne s tvarohem

Lasagne s tvarohem
Ingredience:
500g těstovin Bognár lasagne
500g tvaroh
450ml smetany
200g na kosticky nakrájene slaniny

Postup:
V ...
Více informací

Maďarská dušená drobenka

Maďarská dušená drobenka

Tarhonya
V kastrole rozehřejeme sádlo, přidáme drobně pokrájenou cibuli (nemusí být), necháme ji
zpěnit a přisypeme tarhonyu. Za stálého míchání je opražíme do ...
Více informací

Granátos kockačili Grenadýrmarš

Granátos kockačili Grenadýrmarš Ingredience:
600 g vařených brambor, oloupaných
300 g fleků 
3 cibule, nakrájené nadrobno
3 lžíce sádla
1 lžíce sladké mleté papriky
1 lžička ...
Více informací

NAŠE NABÍDKA

Poklice nerezová 15l

170,00 Kč

Paprikový krém pálivý

Čerstvá mletá pálivá paprika
Csípös Huszár
Maďarský produkt
55,00 Kč

Těstoviny koleno malé

Osmivaječné koleno malé vhodné jako příloha.

Těstoviny - 8 vaječné
doba vaření: 14-1...
32,00 Kč

Griláž - sezam

Jedná se o lehce karamelizovaný cukr a v něm ponořené kousky sezamu
Tabulku rozdělte (nalámejte...
89,00 Kč

Špek z mangalice

Špek z mangalice je jemný a lehce se roztírá. Většinou má na sobě kousky masa a vyznačuje se tím, že...
24,90 Kč

Maďarská vína

Hujber Chardonnay - bílé suché víno 1,5 litru

(suché bílé víno)
Víno lze kombinovat s rybami, mořskými plody, bílým masem a těstovinami, hodí...
145,00 Kč

Hujber Alkonyat - bílé pozdní sběr

(pozdní sběr, bílé víno)
Pro tento druh vína je typický nižší obsah alkoholu, plná chuť a aroma...
199,00 Kč

Hujber Chardonnay - bílé suché víno

(suché bílé víno)
Víno lze kombinovat s rybami, mořskými plody, bílým masem a těstovinami, hodí...
109,00 Kč
jméno:
heslo:
Vstup pro velkoobchodní partenry
Home - Hingaro delikates
Nákupní košík
položek v košíku: 0
Do dopravy zdarma zbývá: 1 500 Kč

Created by © 2009-2016ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign
Doporučujeme: Váhy na potraviny