Romagna Terre, aneb co o své společnosti říká Paolo Farabegoli
Od roku 1985 stále stejná filosofie
Ohromná láska k naší rodné zemi a neustálé bádání po surovinách, nám umožnili získat respekt a uznání těch největších profesionálů v oboru, a to jak národních, tak i mezinárodních.
Omezená dostupnost některých z našich produktů prezentuje jejich kvalitu a zaměřenost na detail k uspokojení očekávání našich hodnotitelů a rafinované stupně pro ty, kteří hledají perfektnost.
Inovace
Jsem hrdý na to, dělat, co ostatní nedělají. Následování odlišných cest mi dovoluje vytvářet exkluzivní produkty jedinečné a dobře promyšlené.
Zatím co většina výrobců urychluje kořenění, my ho naopak odkládáme, abychom se ujistili, že vůně a jemnost sýra zůstane zachována.
Mezi našimi výrobky nenajdete vysušené ani překořeněné sýry.
Každý produkt byl zrozen se specifickým druhem rafinovanosti, nikdy bychom nezměnili recept v půli cesty jiným typem květin nebo bylin.
Každá květina či bylina má svou osobitou rozvernost, každý sýr má svou vlastní srážlivost a enzymy.
Každý z našich sýrů je odlišný od svých sourozenců, protože ho tvoříme k vyvolání jistého finálního produktu.
V podstatě to je, jako bychom měli spoustu dětí, ale nakonec se každé z nich vydalo na jinou školu.
Procesy v manufaktuře
Všechny naše sýry jsou zušlechťovány ve speciálně postavených buňkách pro vytvoření potřebných podmínek pro střídání tepla a zimy, vlhka a sucha, které se mohou měnit osmkrát za den od 6 do 20 stupňů, od 59% do 96% vlhkosti.
Ocenění
V soutěži World Cheese Awards, ve které se účastní více než 3500 sýrů z pěti kontinentů, získaly sýry společnosti Romagna Terre:
V roce 2016/2017 – 1 stříbrnou a 5 bronzových medailí
V roce 2017/2018 – 2 zlaté, 1 stříbrnou a 2 bronzových medailí
V roce 2018/2019 – 6 zlatých, 2 stříbrné a 5 bronzových medailí
Zdroj: romagnaterre.it