Kaštanový cheesecake

Ingredience:

 *pokud použijeme neslazené (přírodní) pyré, doporučujeme přidat vanilkový cukr

 

Postup:

  1. Rozdrtíme sušenky a promícháme s rozpuštěným máslem.
  2. Připravíme si dortovou formu, do které vložíme pečící papír.
  3. Sušenkovou směs rovnoměrně rozprostřeme do formy a důkladně přitlačíme.
  4. V míse si smícháme tvaroh, mascarpone, kaštanové pyré (které jsme mezitím nechali rozmrazit) a cukr.
  5. Náplň rozprostřeme na sušenkový "korpus" a vložíme do ledničky.

Ke zdobení lze použít čokoládová poleva a kousky pečených kaštanů.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení