Nepálivá sedlácká klobása krájená
Sedlácká klobása, ačkoliv je nepálivá, Vás osloví svou výraznou chutí, která je dokonalou souhrou vepřového masa, špeku a vyváženosti koření. Při využití v teplé i studené kuchyni Vám pokrmy rozehraje nejenom bohatou chutí, ale i nádhernou načervenalou barvou.
(Cena za kus se může lišit v závislosti na váze klobásy)
Kategorie: | Eshop |
---|---|
Maso: | vepřové |
Pálivost: | nepálivé |
Přestože je nepálivá má výraznou masovou a paprikovou chuť.
Skvěle se hodí i na studené jídla (jednohubky, těstovinové saláty) nebo třeba i na vaření (zelňačka, slovenská kapustnice).
Po přidání do polévky nebo třeba zapečení klobása krásně pustí šťávu a paprikovou barvu, a přitom si uchová skvělou chuť.
Složení: vepřové maso 70 %, vepřový špek, koření, směs koření, kuch. sůl, přírodní kouř, konzervant: dusitan sodný
Energetická hodnota na 100 g:
Energie - 1830 kJ / 436 kcal
Tuky - 40 g, z toho nasycené mastné kyseliny 15 g
Sacharidy - <0,5 g, z toho cukry <0,5 g
Bílkoviny - 20 g
Sůl – 3 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.