Musíte změnit nastavení vašeho prohlížeče
Prosím podívejte se:
Jak povolit JavaScript ve vašem prohlížeči
.
Pokud používáte software na blokování reklam, může být nutné povolit JavaScript z této stránky.
Děkujeme.
Doprava ZDARMA od 1500,- Kč
bližší informace k dopravě naleznete
ZDE
Zpět do obchodu
Přihlášení k vašemu účtu
Nemůžete vyplnit toto pole
Přihlásit se
Nová registrace
Zapomenuté heslo
nebo
Přihlásit se přes Facebook
Registrace
Hungaro Delikates
Maďarské delikatesy pro vaši kuchyni
ESHOP
BLOG
POBOČKY
KARIÉRA
DÁRKOVÉ BALÍČKY
RECEPTY
VELKOOBCHOD
NAPIŠTE NÁM
Eshop
Dárkové balíčky
Uzeniny a masné výrobky
Mléčné produkty
Nakládaná zelenina
Koření
Těstoviny
Vína
Destiláty
Sladké a slané pochutiny
Paštiky a lunchmeaty
Hotová jídla
Dárkové předměty a poukazy
Více
Hledat
Přihlášení
Nákupní košík
Menu
Domů
/
Dezerty a chuťovky
/
Zelný chlebový závin
Zelný chlebový závin
Ingredience:
300 ml podmáslí
500 g hladké mouky
42 g droždí (1 kostka)
1 menší cibule
kysané zelí
100 g koložvárské slaniny
mletá paprika sladká
vejce
Postup:
Do vlažného podmáslí vmíchejte droždí a jednu lžíci mouky, přikryjte a nechte kvásek vzejít na teplém místě.
V míse smíchejte zbytek mouky a sůl a vlijte do této směsi hotový kvásek.
Na pomoučněném válu vypracujte těsto a nechejte nakynout.
Mezitím na pánvi osmažte cibulku se slaninou (nakrájené na kostičky). Směs smíchejte se zelím.
Těsto vyválejte a rozmístěte na něj zelí. Poté ho zabalte jako štrúdl.
Potřete rozšlehaným vejcem a posypte paprikou (můžete přidat i kmín, hrubou sůl).
V troubě pečte asi 40 minut na 180°C.
Předchozí článek
Další článek
Zpět
do obchodu
Zpět
do obchodu
Co potřebujete najít?
Hledat
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací
zde.
Rozumím