Doprava ZDARMA od 1.500,- Kč

Platí pouze pro koncové zákazníky. Bližší informace k dopravě naleznete ZDE

Nano Jánošíkův oštěpek uzený 500 g

 
 

Nano Jánošíkův oštěpek je tradiční uzený sýr z beskydského mléka, vyráběný ručně podle klasického receptu. Má jemně slanou chuť, příjemnou vůni uzení a pevnější konzistenci, díky které si ho vychutnáte jak samotný, tak i grilovaný nebo na prkénku s delikatesami.
Poctivý sýr s charakterem, který voní po horách a chutná po tradici.

Dostupnost dodání 10 - 14 dní
Měrná cena 48,80 Kč / 100 g
Cena 217,86 Kč bez DPH
244 Kč / ks    
Kód produktu M027
Kategorie Nakládané sýry
 
Složení: uzený pařený sýr a pařený sýr z kravského mléka, řepkový olej, feferonky, beraní rohy (sladidlo E954), zelené olivy (antioxidant E330), černé olivy (stabilizátor E579), směs koření, barvivo E160c
Alergeny:

mléko

Obsah sušiny 50 %
Skladování při teplotě od +2°do + 8 °C
Po otevření spotřebujte do 72 hodin
Jednotlivé suroviny musí být ponořeny v olejovém nálevu.
   
Výživové hodnoty (na 100 g produktu):
energie 2579 kJ/ 626 kcal
tuky 65,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny 10 g
sacharidy 0,5 g, z toho cukry 0,4 g
bílkoviny 8,7 g
sůl 1,2 g
   
Země původu Česká republika

 

 

 

 

Podobné produkty

  • janosikuv ostepek natur nakladany syr Kód: M015
    Nano Jánošíkův oštěpek 500 g
    Skladem
    Nano Jánošíkův oštěpek v neuzené variantě zaujme čistou mléčnou chutí a jemnou, pružnou...

    217,86 Kč bez DPH 244 Kč
  • atto uzený oštěpek nakládaný sýr Kód: M002
    Atto Jánošíkův oštěpek uzený 205 g
    Skladem
    Atto Jánošíkův oštěpek je tradiční uzený sýr z kravského mléka, vyráběný ručně podle klasického...

    119,64 Kč bez DPH 134 Kč
  • nakládané pařenice Kód: M020
    Nano Bolero 500 g
    Skladem
    Nano Bolero jsou poctivé uzené pařenice z Beskyd, ručně vyráběné z kvalitního mléka a naložené do...

    217,86 Kč bez DPH 244 Kč
Mléko kravské
Specifika uzené, nakládané

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: