Jak uvařit maďarskou tarhoňu (tarhonyu)

Ingredience:

Postup:

  1. V kastrole rozehřejeme sádlo, přidáme drobně pokrájenou cibuli (nemusí být), necháme ji zpěnit a přisypeme tarhonyu.
  2. Za stálého míchání je opražíme do světle žluta a po částech podléváme osolenou vodou (vývarem) a dusíme přiklopené asi 15 minut.
  3. Přimícháme v troše tuku rozmíchanou papriku.
  4. Podáváme jako přílohu k hovězí pečeni, dušenému hovězímu masu, doplněné saláty.

 

broly drobenka mala tarhona velka

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení