Musíte změnit nastavení vašeho prohlížeče
Prosím podívejte se:
Jak povolit JavaScript ve vašem prohlížeči
.
Pokud používáte software na blokování reklam, může být nutné povolit JavaScript z této stránky.
Děkujeme.
Doprava ZDARMA od 1500,- Kč
bližší informace k dopravě naleznete
ZDE
Zpět do obchodu
Přihlášení k vašemu účtu
Nemůžete vyplnit toto pole
Přihlásit se
Nová registrace
Zapomenuté heslo
nebo
Přihlásit se přes Facebook
Registrace
Hungaro Delikates
Maďarské delikatesy pro vaši kuchyni
ESHOP
BLOG
POBOČKY
KARIÉRA
DÁRKOVÉ BALÍČKY
RECEPTY
VELKOOBCHOD
NAPIŠTE NÁM
Eshop
Dárkové balíčky
Uzeniny a masné výrobky
Mléčné produkty
Nakládaná zelenina
Koření
Těstoviny
Vína
Destiláty
Sladké a slané pochutiny
Paštiky a lunchmeaty
Hotová jídla
Dárkové předměty a poukazy
Více
Hledat
Přihlášení
Nákupní košík
Menu
Domů
/
Hlavní jídla
/
Kotlíkový guláš
Kotlíkový guláš
Ingredience:
600 g hovězí plec nebo kližka
2 polévkové lžíce gulášového koření
2 kávové lžíce česnekového krému
2 polévkové lžíce mleté papriky
2 kávové lžíce pálivého paprikového krému
3-4 lžíce sádla
1 větší cibule
1 rajče
1 zelená paprika
500 g brambor
sůl
Příprava:
Maso umyjeme a nakrájíme na centimetrové kousky.
Cibuli a česnekový krém promícháme se sádlem. Přidáme maso, orestujeme a sundáme z ohně.
Přidáme gulášové koření, sůl a mletou červenou papriku.
Rajče a papriku nakrájíme na malé kostky a přidáme k masu.
Podlijeme s malým množstvím vody a vaříme.
Brambory očistíme a nakrájíme na malé kostky a přidáme ke skoro uvařenému masu.
Podlijeme cca 3 litry vody (záleží na množství polévky).
Na konec můžeme dochutit 2 lžičkami pálivého paprikového krému.
Předchozí článek
Další článek
Zpět
do obchodu
Zpět
do obchodu
Co potřebujete najít?
Hledat
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací
zde.
Rozumím