Kotlíkový guláš

Ingredience:

Příprava:

  1. Maso umyjeme a nakrájíme na centimetrové kousky.
  2. Cibuli a česnekový krém promícháme se sádlem. Přidáme maso, orestujeme a sundáme z ohně.
  3. Přidáme gulášové koření, sůl a mletou červenou papriku.
  4. Rajče a papriku nakrájíme na malé kostky a přidáme k masu.
  5. Podlijeme s malým množstvím vody a vaříme.
  6. Brambory očistíme a nakrájíme na malé kostky a přidáme ke skoro uvařenému masu.
  7. Podlijeme cca 3 litry vody (záleží na množství polévky).
  8. Na konec můžeme dochutit 2 lžičkami pálivého paprikového krému.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení