Musíte změnit nastavení vašeho prohlížeče
Prosím podívejte se:
Jak povolit JavaScript ve vašem prohlížeči
.
Pokud používáte software na blokování reklam, může být nutné povolit JavaScript z této stránky.
Děkujeme.
Doprava ZDARMA od 1500,- Kč
bližší informace k dopravě naleznete
ZDE
Zpět do obchodu
Přihlášení k vašemu účtu
Nemůžete vyplnit toto pole
Přihlásit se
Nová registrace
Zapomenuté heslo
nebo
Přihlásit se přes Facebook
Registrace
Hungaro Delikates
Maďarské delikatesy pro vaši kuchyni
ESHOP
BLOG
POBOČKY
KARIÉRA
DÁRKOVÉ BALÍČKY
RECEPTY
VELKOOBCHOD
NAPIŠTE NÁM
Eshop
Dárkové balíčky
Uzeniny a masné výrobky
Mléčné produkty
Nakládaná zelenina
Koření
Těstoviny
Vína
Destiláty
Sladké a slané pochutiny
Paštiky a lunchmeaty
Hotová jídla
Dárkové předměty a poukazy
Více
Hledat
Přihlášení
Nákupní košík
Menu
Domů
/
Hlavní jídla
/
Dušená zelenina s klobásou a vajíčkem
Dušená zelenina s klobásou a vajíčkem
Ingredience:
10 dkg Tóalmášského uzeného špeku
1 středně velká cibule
2 stroužky česneku
1 polévková lžíce mleté papriky
1 nožička
pikantní Tóalmášské klobásy
nebo
klobásy ze stepního skotu
1 kg žluté a červené papriky
25 dkg rajčat
Majoránka
Sůl
4 vejce
Postup:
Nakrájejte slaninu na kostičky a opražte ji v hrnci s tenkými plátky cibule a utřeným česnekem.
Přidejte papriku a trochu vody. Směs povařte.
Nakrájejte klobásu a papriku na plátky a přidejte je do hrnce. Rajčata oloupejte a také přidejte do hrnce.
Okořeňte s majoránkou a špetkou soli, pomalu vařte.
V míse rozmíchejte vajíčka, poté pozvolna vmíchejte k zelenině. Po uvaření vajíček servírujte spolu s čerstvým chlebem.
Předchozí článek
Další článek
Zpět
do obchodu
Zpět
do obchodu
Co potřebujete najít?
Hledat
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací
zde.
Rozumím