Maďarská zelňačka

Ingredience:

Postup:

  1. Rozehřejeme sádlo v hrnci. Přidáme cibuli a slaninu nakrájené na kostičky, dozlatova osmahneme a zaprášíme moukou.
  2. Přidáme paprikový krém, promícháme a zalijeme vývarem.
  3. Scedíme zelí (trochu šťávy přidáme do hrnce) a pokrájíme.
  4. 20 minut necháme provařit, poté přidáme zelí spolu s klobásou (nakrájenou na kolečka).
  5. Ochutíme solí a pepřem, můžeme přidat i pálivý paprikový krém (dle chuti) a opět vaříme 10 minut.

 

Při solení opatrně, papriková pasta i koložvárská slanina jsou již slanější.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení