Vážení zákazníci, poslední objednávky přijímáme do 18.12.2024. Pozdější objednávky budou vyřizovány až od 6.1.2025. Od 19.12.2024 do 5.1.2025 se eshopové objednávky nebudou vyřizovat a to z důvodu inventury a čerpání dovolené. Děkujeme za pochopení

Doprava ZDARMA od 1500,- Kč

bližší informace k dopravě naleznete ZDE

Maďarská zelňačka

Ingredience:

Postup:

  1. Rozehřejeme sádlo v hrnci. Přidáme cibuli a slaninu nakrájené na kostičky, dozlatova osmahneme a zaprášíme moukou.
  2. Přidáme paprikový krém, promícháme a zalijeme vývarem.
  3. Scedíme zelí (trochu šťávy přidáme do hrnce) a pokrájíme.
  4. 20 minut necháme provařit, poté přidáme zelí spolu s klobásou (nakrájenou na kolečka).
  5. Ochutíme solí a pepřem, můžeme přidat i pálivý paprikový krém (dle chuti) a opět vaříme 10 minut.

 

Při solení opatrně, papriková pasta i koložvárská slanina jsou již slanější.