Psali o nás v časopisech

Za dobu našeho působení na českém trhu jsme se dostali, díky našim maďarským specialitám, do nejednoho časopisu. Byl s námi natočen i rozhovor do pořadu Černé ovce, kde se v jednom z dílů zabývali mletou paprikou. V pořadu se dozvíte například jak poznáte kvalitní papriku, jež vám krásně obarví a ochutí jídlo, a co to určuje stupnice ASTA. 

 

apetit, prosinec 2011Apetit (prosinec 2011)

45 tajných adres na nákupy dárků

„Zajímavé věci se dají koupit v Kolínské ulici na pražských Vinohradech, kde najdete maďarské lahůdky a hned vedle španělské. Mne zajímá hlavně sortiment těch maďarských: výborná nakládaná zelenina, těstoviny (včetně maďarské tarhoni), mletá paprika (podle mne nejlepší na světě) nebo výborná klobása.“

(Jana Steinerová, editorka kuchařek)

 

 

 

 

 

 

Metro: Men only/ Women only (červenec 2012)metro, červenec 2012

Maďaři, zatopte mi pod kotlem!

„Jestli chcete ochutnat Maďarsko v teple domova, zajděte do sítě obchodů Hungaro Delikates. Jedna pobočka je v Kolínské 15 na pražských Vinohradech, další u stánku 77 v hale 22 pražské holešovické tržnici, pobočky jsou i v České Třebové, Hradci Králové nebo Ústí nad Orlicí.

„Největší poptávka je po uzeninách. Ale i po vaječných těstovinách nebo tradiční maďarské paprice,“ říká Robert Filiczky, který začal s maďarskými dobrotami obchodovat v roce 2009…“

(Petr Holeček)

 

glanc, cervenec 2013Glanc (červenec, 2013)

Maďarské delikatesy

„Firma Hungaro Delikates provozuje e-shop www.hungaro-delikates.cz, tři kamenné obchody s maďarským zbožím, které dováží každý týden čerstvé, a kromě toho jejich stánky najdete i na trzích (a jeden stálý v pražské Holešovické tržnici).“

Maďarsko je husí velmoc

„…Mezi „lidovější“ lahůdky, které byste měli rozhodně vyzkoušet patří bezesporu výtečné husí škvarky. A pokud budete maso místo pečení konfitovat v husím sádle, dostanete svoje chuťové buňky rovnou do extáze…“

(Monika Franková, redaktorka časopisu Gurmet)

 

 

 

 

 

F.O.O.D. (říjen, 2013)food, rijen 2013

Klobásky & spol.

„…Tamější kuchyni miluji, často doma vaříme gulášovou nebo fazolovou polévku, jejíž chuť báječně zvýrazní nakrájená pikantní klobáska. Maďarské uzeniny jsou výborné nejen při přípravě teplých jídel, ale skvěle chutnají i s chlebem.“

(Viktória Filiczká, jednatelka Firmy Hungaro Delikates pro magazín F.O.O.D.)

 

 

 

 

 

 

 

 

Jednatelka naší firmy, Viktória Filiczká, se objevila i v pořadu Černé ovce, kde diváky seznámila s několika vlastnostmi mleté červené papriky.

Věděli jste třeba, že barvivost papriky můžete zjistit podle stupnice ASTA, jejíž hodnoty jsou v rozmezí od 30 až do 180?

A že skladováním papriky v obalu, které chrání před slunečními paprsky, prodlouží její vlastnosti?

Podívejte se na tento díl a zjistíte o sladké paprice všechno důležité.

Černé ovce video ZDE

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení