Doprava ZDARMA od 1500,- Kč
bližší informace k dopravě naleznete ZDE
bližší informace k dopravě naleznete ZDE
Býčí krev je tradičním vínem regionu Eger.
Plná, silná a temperamentní chuť plná ovoce, bylinek, koření a jasných tónů dřeva. Bohaté aroma červeného ovoce, koření, vanilky a tónů fialek. Dokonale vyvážené víno s kyselinami, tříslovinami a chuťovými tóny poskytované mísením vína Kékfrankos.Tóny ovoce poskytuje Kadarka, vanilku nám přidává Merlot a fialka pochází z Cabernet Franc. Syté víno a přesto jednoduché.Komplexní, bohaté, harmonické víno s archivním potenciálem.
Doporučujeme k: Červené maso, kachna, výrazné masité pokrmy, roštěná, maso, drobná zvěřina
Ocenění:
Prestige Reserve Vinum Bonum 2015
Finger Lakes International Wine Competition 2016 stříbro
Grand Prix Vinex 2016 stříbro
Kategorie: | Vína |
---|---|
Doporučujeme k: | hovězí, zvěřina, kachna, vepřové |
Druh: | červené |
Oblast: | Eger |
Odrůda: | cuvée |
Typ: | suché |
Vinařství: | Tóth Ferenc Borvár |
Typ: | suché, červené |
Červené víno s chráněným označením původu. | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.